JOY titellogo MASSAGE web

thaise yoga massage

Yoga Massage  by Sam

Yoga Massage is een ruim 2000 jaar oude boeddhistische vorm van lichaamswerk die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze, gecombineerd met invloeden uit de Indiase Yoga en de Chinese acupressuur.

De behandeling bestaat uit een ritmisch uitgevoerde massage waarbij ik met mijn handen, vingers en voeten druk uitoefen op de energiebanen van jouw lichaam. Ik combineer dit met diepgaande strekkingen, ontleend uit de yoga. De combinatie van druk en het maken van ruimte zorgt voor diepe ontspanning, heft blokkades op en zorgt ervoor dat je energie weer vrij kan stromen en dat afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten. Het verlicht spierspanning, versoepelt de gewrichten, bevordert flexibiliteit en activeert de bloedsomloop, wat extra fijn is als je een zittend beroep hebt en veel met je hoofd werkt. De massage heeft hierdoor niet alleen een heerlijk ontspannend, maar ook een krachtig reinigend, vitaliserend en heilzaam effect op zowel fysiek als mentaal niveau.

Yoga Massage geef ik bij jou thuis, in jouw eigen vertrouwde omgeving. Deze massage ontvang je op een futon (dik en zacht matras) op de vloer, gewoon door je kleding heen. Draag daarom loszittende kleding. Doordat je bloeddruk wat daalt vanwege de ontspanning, raad ik je aan je niet te koud te kleden.

Op de pagina Rooster & Prijzen vind je de tarieven voor yoga massage.

Reserveer je plek